Oversigt

Har du, eller en du kender, brug for professionel hjælp?​

 
​Du kan altid ringe døgnet rundt på:

phone_2 70 26 12 24

​Kompetent alkoholbehandling og alkoholrådgivning

Har du, eller en du kender, brug for behandling af alkoholmisbrug? ”Alkoholbehandling? Det har jeg ikke brug for!” Lyder det bekendt? Det er ingen skam at have et alkoholmisbrug. Men det er en skam ikke at gøre noget ved det!

Hos Behandlingscenter Møllen tilbyder vi professionel alkoholbehandling- og rådgivning til alle.

Vi har hjulpet mange klienter på både Sjælland, Fyn og i Jylland – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig, uanset hvor i Danmark du bor.

Alkoholmisbrug rammer uden hensyn til status eller baggrund. Et alkoholproblem er ikke noget, der pludseligt opstår. Det er et resultat af en lang, snigende proces, der oftest foregår over længere tid, sommetider flere år. Livsbegivenheder som sygdom, skilsmisse, dødsfald, arbejdsløshed osv. kan skabe en uro i livets rammer, som får os til at søge tryghed. Her finder nogen det de søger gennem alkohol. 

Alkoholmisbrug er ikke noget at skamme sig over. Vi er her for at hjælpe!

Behandlingscenter Møllen er Danmarks førende center for alkoholrådgivning- og behandling, og vi er også et af de ældste. Gennem over 20 år har rigtig mange mennesker fået løst deres alkoholproblemer hos os. Vores personalestab har selvfølgelig en høj grad af faglig uddannelse. Vi tror dog på, at vores succes også bygger på, at vi selv har haft problemer med alkohol inde på livet, og har fået hjælp til at få dem løst.

Gør noget ved problemet, før det er for sent

Ved du, at du bruger alkohol uhensigtsmæssigt, er du måske på vej ud i et misbrug. Føler du, at du allerede har et misbrug, kan du være på vej ud i problemer der kan have store konsekvenser for dit liv. Ring til os inden dit forhold til alkohol får for store konsekvenser.

​Vi tilbyder at man kan komme på et gratis og uforpligtende besøg hos os. Her får man kompetent alkoholrådgivning, som kan hjælpe Jer videre. Læs mere om at være pårørende HER.

​Hvordan foregår vores alkoholbehandling?​

Inden du beslutter, om vi skal hjælpe dig med alkoholrådgivning eller alkoholbehandling, skal du lære os at kende. Det har du mulighed for, når du vælger et uforpligtende besøg. Under besøget får du alle oplysninger omkring vores behandlingscenter og alkoholbehandling. Hvis det er dig, der overvejer alkoholbehandling, får du tilbudt at blive vist rundt og få en snak med en af de beboere, der allerede er i behandling. Vi oplever, at de mennesker vi allerede er i gang med at hjælpe, er de bedste til at vise, hvordan vi gør en forskel for mennesker, der har brug for hjælp til at fravælge alkohol.

Ofte er et formøde på Møllen nok til at tage beslutningen om at vælge alkoholrådgivning- og behandling. Vores mål er altid at mødet skal skabe den tryghed, der er nødvendig for at tage beslutningen.

​Intervention og alkoholbehandling

I nogle tilfælde har vi oplevet, at erkendelsen af problemet er så svær, at der har været brug for en intervention. Det kan virke voldsomt, men i virkeligheden er det et udtryk for dyb kærlighed og omsorg for et menneske, der har et problem. 

Vi anvender Minnesota-modellen til alkoholbehandling, og omkring 80 % af de behandlede er konstateret ædru 1 år efter endt behandling. Det er en rigtig god statistik, sammenlignet med tallene fra det offentlige behandlingssystem.

Ring til os for at høre mere om behandling af alkoholmisbrug

Men hvad koster alkoholbehandling? Og hvor lang tid tager det? Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål ang. priser, muligheder, metoder og meget mere. Du skal blot kontakte os.

​Ring og hør mere om alkoholrådgivning- og behandling på telefon: 70 26 12 24 eller skriv en mail til: info@mollen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

Email: info@mollen.dk