Oversigt

Har du, eller en du kender, brug for professionel hjælp?​

 
​Du kan altid ringe døgnet rundt på:

phone_2 70 26 12 24

Resultater - Alkoholbehandling der virker!

​Resultaterne af alkoholbehandling er stærkt afhængige af, hvilken form for behandling der vælges, samt hvor medtaget den enkelte alkoholiker er. Ofte er misbruget 3-4 gange større end de pårørende forestiller sig. Et misbrug på 20-30 genstande i ugen er alvorligt. Ofte viser det sig at den aktive alkoholiker indtager mere end 20-30 genstande dagligt!

80% ædru:

Efter alkoholbehandling på vores Minnesota-behandlingscenter Møllen kan ca. 80 % konstateres ædru ét år efter behandlingen. Disse særdeles gode resultater skyldes dels den intensive behandling men i mange tilfælde også at de mennesker der opsøger vores tilbud har visse ressourcer og ofte et socialt netværk.​

​Succesrate på 6-8% :

De kommunale alkoholambulatorier, der tilbyder ambulant behandling og socialpædagogisk baseret behandling som ofte varer 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Ofte blander disse tilbud flere misbrug sammen.

Mindre end 2% ud af misbruget

Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp. Til trods for de ringe resultater forsøger flertallet med antabus og ofte antabus uden terapeutisk støtte. En sådan "løsning" er medvirkende til at forlænge og forværre misbruget og de deraf følgende konsekvenser som ofte er skilsmisse, tab af arbejde samt helbred.

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk