Alkoholbehandling i Vejle

behandlinEr du i tvivl om hvorvidt du har et alkoholproblem som er behandlingskrævende eller at en af dine nærmeste har behov for alkoholbehandlinger du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224. Vores erfarne alkoholrådgiver i Vejle kan komme ud til dig og få en snak om hvordan du bliver hjulpet i nettop din situation.

Det kan være meget smertefuldt og frustrerende, at være pårørende til en​ alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkohol afvænning.

Hvis du er pårørende til et menneske du mener bør komme i​ alkoholafvænning, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenteret. Vores rådgivere kan give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkohol afvænning.

Når du skal vælge et behandlingstilbud kan det være lidt af en jungle at finde ud af. Mange steder fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige. Nogle påstår at de er specialister i: alkohol, piller, kokain, heroin, narkomani, ludomani, købemani og meget mere, hvor er lige specialet! så pas på med disse blandede tilbud.

Læs mere her: om alkohol afvænning

Til virksomheder og arbejdsgivere

Er du ansat i en virksomhed hvor der er en medarbejder, der har behov for alkohol afvænning, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an. Vi hjælper gerne ved en eventuel​ intervention​– dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkohol problem og den forestående alkohol afvænning.

Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkohol politik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkohol behandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkohol afvænning efter Minnesota modellen

På Behandlingscenter Møllen tager vi udgangspunkt i Minnesota modellen. Programmet tager udgangspunkt i AA programmet, som er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere.

Alkoholisme

Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme. Det kan være depression, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, ulykker, osv. depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren samt de pårørende er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater. Brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

Vores personale

På Behandlingscenter Møllen tæller vores personale tidligere alkoholikere, læger og psykolog, og i samråd med dem kan du sørge for at tilrettelægge din alkohol afvænning. Dansk Alkohol Behandlings Center er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private.

Ålborg DøgnTelefon 7026 1224

Link: Alkoholikere og minnesota kur
Link: Alkoholmisbrug

Link: AA-mødeliste

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk