Alkoholbehandling i Viborg

Samt alle større byer

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller har en af dine nærmeste har behov for alkoholbehandling, er du altid velkommen til at kontakte os på døgntelefon 7026 1224.

Vi har erfarne alkoholrådgivere i Viborg, som kan komme ud til dig og få en snak om, hvordan du bliver hjulpet i nettop din situation.

Det kan være både smertefuldt og frustrerende, at være pårørende til en alkoholiker, og det kan være vanskeligt at tackle problemet på en konstruktiv måde. At få overbevist vedkommende om at modtage alkoholbehandling er svært at gøre alene.

Hvis du er pårørende til en person, du mener har behov for alkoholbehandling, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en snak over telefonen eller der kan aftales en samtale her på Behandlingscenteret. Vi kan så give dig støtte, råd, samt vejledning i, hvad du kan gøre og hvordan du bedst forholder dig til personens alkholmisbrug. Vi kan også hjælpe med hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkoholbehandling.

Valg af alkoholbehandling kan være vanskeligt, da udvalget er både omfangsrigt og fordi der er stor forskel på kvalitet. Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige og mange påstår at de er specialister i: alkohol, piller, narkomani, ludomani, købemani, kokain, heroin og meget mere, hvor er lige specialet? Man skal derfor passe på med disse blandede tilbud!
Læs mere her: om alkohol afvænning

Alkoholisme

Alkoholisme kan medfører forskellige følgesygdomme som depression, hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, osv. Depression er ofte en følge af alkoholisme og alkoholikeren og de pårørende er fastlåst i en spiral at antabus, psykolog og afgiftning.
Brudte løfter, løgne, sårede følelser og manipulationer fylder dagligdagen for alkoholikere og deres pårørende.

Vores personale

Vores personale består af tidligere alkoholikere, psykologer og læger, som du i samråd med, kan tilrettelægge din alkoholbehandling.

​Behandlingscenter Møllen er Danmarks førende Behandlingscenter indenfor alkoholbehandling.

Ca. 80 % af dem som gennemfører en alkoholbehandling forbliver ædru. Personalet er specialiseret i at modtage klienter fra private og virksomheder.

Ålborg DøgnTelefon 7026 1224

Mødeliste for Anynonyme Alkoholikere i Danmark.pdf

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk