Alkoholbehandling og Alkoholrådgivning Egtved, på Fyn og Jylland

​Tvivlen om hvorvidt du eller en af dine nærmeste, har et behandlingskrævende alkoholproblem, fylder meget hos de fleste med et alkholmisbrug. Du kan altid kontakte os på tlf. 7026 1224, og få rådgivning af en af vores erfarne alkoholrådgiver i Egtved.

Det kan være både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkohol misbruger, samt vanskeligt at finde en den rigtige måde at tackle situationen på. Det at få overbevist en alkoholiker om at modtage alkoholbehandling, kan være en stor udfordring at stå med selv. Du er velkommen til at kontakte Behandlingscenter Møllen, og få en snak over telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenteret

​Her kan du få støtte, vejledning og råd i hvordan du kan forholde dig til alkoholproblemet og i hvordan du motiverer vedkommende til alkoholbehandling.

Læs mere her: om alkohol afvænning

Til virksomheder og arbejdsgivere

Er du ansat i en virksomhed hvor en medarbejder, har et behov for alkoholbahandling, tilbyder behandlingsceter Møllen råd og vejledning til, hvordan I, som virksomhed, bedst griber situationen an. Vi hjælper og rådgiver gerne ved en intervention. 

Møllen tilbyder også råd og vejledning i forhold til alkohol politik på arbejdspladsen, samt behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder. Er der behov for behandlingen kan vi vejlede i skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af alkoholbehandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

​Alkohol afvænning efter Minnesota modellen

Vi arbejder ud fra Minnesota modellen, som tager udgangspunkt i AA programmet. AA er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere. Vil du videre mere om AA kan du klikke her.

Alkoholisme

Alkoholisme rammer ikke kun ham/hende med et alkoholproblem men og de pårørende. Brudte løfter, manipulationer, sårede følelser og løgne bliver en del af hverdagen. Ud over de følelsesmæssige følger at et alkoholmisbrug, er der også en række fysiske konsekvenser. Alkohol medføre i de fleste tilfælde en række følgesygdomme som, forhøjet blodtryk, hjertekarsugdomme og depression m.m.

Vi behandler ikke kun den fysiske afhængighed, men også den bagvedliggende grund til misbruget. Vi har tilhørende læger og psykologer, og alle behandlere er selv tidligere alkoholikere.

Vores personale

Vores personale tæller tidligere alkoholikere, psykologer, terapeuter, læger og i samråd med dem kan du sørge for at tilrettelægge din alkohol afvænning. Dansk Alkohol Behandlings Center er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private. Se mere om vores personale her.

Egtved DøgnTelefon 7026 1224

Link: Alkoholikere og minnesota kur
Link: Alkoholmisbrug

Mødeliste for Anynonyme Alkoholikere i Danmark.pdf

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk