Alkohol afvænning og alkoholrådgivning i Gentofte

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende problem med alkohol eller at en af dine nærmeste har behov for alkohol afvænning? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224. Vores erfarne alkoholrådgiver kan komme ud til dig og få en snak om hvordan du bliver hjulpet i nettop din situation.

Det kan være både smertefuldt og frustrerende, at være pårørende til en​ alkohol misbruger, og det kan være vanskeligt at finde en god måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkohol afvænning. 

​Hvis du er pårørende til en person, du mener bør komme i​ alkoholbehandling er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale et for besøg her på Behandlingscenter Møllen. Vi kan give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til en anden persons drikkeri og ligeledes hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkohol afvænning.

Valg af alkohol behandling kan være en vanskelig opgave, det er faktisk en jungle. Mange tilbud fremhæver sig selv som værende de eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i: piller, alkohol,​heroin, kokain, narkomani, ludomani, købemani og meget mere - pas på med disse blandede tilbud. 

Læs mere her:​ om alkoholafvænning

Til virksomheder og arbejdsgivere

Er du ansat i en virksomhed, hvor der er en medarbejder som har behov for behandling, er vi også behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an. Vi hjælper gerne ved en eventuel​ intervention- en intervention er den samtalesom, hvor medarbejderen konfronteres med misbruget.

Vi kan ligeledes tilbyde råd og vejledning omkring alkohol politik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkohol behandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkoholbehandling efter Minnesota modellen

På Behandlingscenter Møllen tager vi udgangspunkt i Minnesota modellen. Minnesota modellen tager udgangspunkt i AA programmet, som er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere.

Alkoholisme

Alkoholisme medfører en række følgesygdomme som depression, forhøjet blodtryk, ulykker, hjertekarsygdomme, osv. depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater. Brudte løfter, manipulationer, løgne og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

Vores personale

Vores personale tæller bl.a. tidligere alkoholikere, læger og psykolog, og i samråd med dem kan du sørge for at tilrettelægge din alkohol afvænning. Dansk Alkohol Behandlings Center er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private.

Ålborg DøgnTelefon 7026 1224

Link: Alkoholikere og minnesotakur

Mødeliste for Anynonyme Alkoholikere i Danmark.pdf

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk