Alkoholbehandling og Alkoholrådgivning i Middelfart og på Fyn

​Er du i tvivl hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller at en af dine nærmeste har behov for alkohol afvænning? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224. Vores erfarne alkoholrådgiver i Middelfart og omegn kan komme ud til dig og få en snak om hvordan du bliver hjulpet i nettop din situation.

Det kan være frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkohol afvænning. Hvis du er pårørende til en person, du mener bør komme i alkoholafvænning, er du meget velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenter Møllen

​Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkohol afvænning.

Valg af behandlingssted kan være vanskeligt, det er faktisk en jungle at finde ud af. Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår også at de er specialister i: alkohol, piller, kokain, heroin, narkomani, ludomani, købemani og meget mere,hvor er lige specialet! så pas på med disse blandede tilbud.

Læs mere her:om alkohol afvænning

Til virksomheder og arbejdsgivere

Er du er ansat i en virksomhed, hvor der er en medarbejder som har behov for alkohol afvænning, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an.

Vi hjælper gerne ved en intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit problem og den forestående alkohol afvænning. 

Vi kan ligeledes tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkohol politik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkohol behandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkoholbehandling efter Minnesota modellen

Vi tager udgangspunkt i Minnesota modellen. Minnesota modellen tager udgangspunkt i AA programmet, som er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere.

Alkoholisme

Alkoholisme kan medfører en lang række følgesygdomme som depression, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, ulykker, osv. depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater. Brudte løfter, løgne, manipulation og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

​Vores personale

Vores personale tæller tidligere alkoholikere, psykologer, terapeuter, læger og i samråd med dem kan du sørge for at tilrettelægge din alkohol afvænning. Dansk Alkohol Behandlings Center er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private.

Ålborg DøgnTelefon 7026 1224

Link: Alkoholikere og minnesota kur
Link: Alkoholmisbrug

Mødeliste for Anynonyme Alkoholikere i Danmark.pdf

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk