Nordjylland - Alkoholbehandling og afrusning

Alkoholbehandling og motivation

Har du selv, eller en du holder af, brug for behandlig af alkoholmisbrug? Så har vi løsningen som dækker hele Nordjylland. Har du brug for hjælp til at motivere din alkoholiker til, at modtage alkoholbehandling, så ring til os, vi kan hjælpe med motivationsrådgivning.

Vi har konsulenter som servicerer hele Nordjylland. Du vil altid komme til at tale med en kompetent person. Sammen kan vi drøfte problemet nærmere og snakke om, hvad du kan gøre i den aktuelle situation.

Alkoholbehandling på vores behandlingscenter er tilrettelagt således, at såvel klienter som pårørende får den optimale behandling. Vi bestræber os på til enhver tid at tilbyde den bedste alkoholbehandling i de bedste omgivelser.

Nordjylland - alkoholbehandling og medicin afvænning

Når du begynder din behandling, er det vigtigt at få den rette abstinensbehandling. Den akutte alkoholbehandling består af en medicinsk nedtrapning som vores faste læge forestår. En målrettet og professionel abstinensbehandling under en alkoholbehandling reducerer afbrydelse af behandlingsforløbet. Vitaminbehandling har en positiv virkning i alkoholbehandling. På Behandlingscenter Møllen får alle klienter en multivitaminkur, som er med til at genetablere appetitten til mad. I vores alkoholbehandling har vi mulighed for at supplerer den medicinske behandling med et tilbud om akupunktur.

Alle klienter får deres egen personlige rådgiver, som sammen med klienten tilrettelægger et individuelt forløb.

Her på stedet tilbyder vi alkoholbehandling som døgnbehandling med efterfølgende efterbehandling. Vores behandling er baseret på Anonyme Alkoholikeres 12 trin. Denne form for alkoholbehandling har vist sig at være den mest effektive form for behandling af afhængighed.

Alkoholbehandling efter de 12 trin AA

Den enkeltes behandling tager udgangspunkt i at man erkender sit misbrug, og forstår dets konsekvenser. At man genkender og håndterer benægtelse, og får redskaber til at håndtere disse. Følelser og personlige vaner identificeres, advarselstegn på tilbagefald identificeres, således at du mens du er i alkoholbehandling, får øvelse i at takle disse situationer. 

Alkoholbehandling - kognitivt og systemisk

Vi bruger kognitiv og systemisk terapi i vores behandling her på stedet. Formålet med alkoholbehandlingen på Behandlingscenter Møllen er at træne personlige færdigheder og lære at håndtere situationer, der er forbundet med den enkeltes misbrug. Alkoholbehandling hjælper alkoholikeren med at forstå sine reaktioner i forskellige situationer.

Alkoholisme medfører en lang række af følgesygdomme som: Depression, Forhøjet Blodtryk, Hjertekarsygdomme, Ulykker, osv. Depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er meget ofte fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, Psykolog og Afgiftning forsøges uden varige resultater.

Vi har træningscenter, solarium, bordtennis, og en fiskesø hvor du og dine besøgende med garanti kan fange ørreder. Vi er det behandlingscenter der har de absolut smukkeste omgivelser.

Ca. 80% af dem der kommer i behandling på Behandlingscenter Møllen forbliver ædru.

Ring og få en gratis og uforpligtende samtale på vores DøgnTelefon 7026 1224!

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk