Alkoholbehandling og Alkoholrådgivning i Roskilde og København

​Hvis du i tvivl om du har et behandlingskrævende alkohol problem eller at en af dine nærmeste har behov for alkohol afvænning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224. Vores erfarne alkoholrådgiver i Roskilde kan komme ud til dig og få en snak om hvordan du bliver hjulpet i nettop din situation.

Det kan være meget frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkohol misbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkohol afvænning. 

Hvis du er pårørende til en, du mener bør komme i alkohol afvænning, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenteret. Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkohol afvænning.

Valg af behandling kan være vanskeligt, det er faktisk en jungle at finde ud af. 


Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i: alkohol, piller, kokain, heroin, ludomani, købemani og meget mere, hvor er lige specialet! så pas på med disse blandede tilbud.
Læs mere her:​om alkohol afvænning

Til virksomheder og arbejdsgivere

Såfremt du er ansat i en virksomhed hvor der er en medarbejder, der har behov for en behandling, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an.

Vi hjælper meget gerne ved en eventuel​ intervention​– dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkohol problem og den forestående alkohol afvænning. Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkohol politik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkohol behandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkoholbehandling efter Minnesota modellen

I vores behandling tager vi udgangspunkt i Minnesota modellen. Programmet tager udgangspunkt i AA programmet, som er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere.

Alkoholisme

Alkoholisme medfører en række følgesygdomme som forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, depression, ulykker, osv. Depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater. Løgne, brudte løfter, manipulationer og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

Vores personale

Vores personale tæller tidligere alkoholikere, læger og psykolog, terapeuter, og i samråd med dem kan du sørge for at tilrettelægge din alkohol afvænning.

Behandlings Center er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private.

Roskilde DøgnTelefon 7026 1224

Link: Alkoholikere og minnesota kur
Link:​Alkoholmisbrug

Mødeliste for Anynonyme Alkoholikere i Danmark.pdf

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk