Alkoholbehandling og motivation

Har du selv, eller en du holder af brug for alkoholbehandling? Så har vi løsningen som dækker hele Sønderjylland.

Har du brug for hjælp så du kan motivere en du kender til at modtage alkoholbehandling, så ring til os, vi kan hjælpe med motivationsrådgivning.Vi har konsulenter som servicerer hele Sønderjylland. Her på stedet vil du altid komme til at tale med en meget kompetent person. Sammen kan vi drøfte problemet nærmere og snakke om, hvad du kan gøre i den aktuelle situation.

Alkoholbehandling på vores behandlingscenter er tilrettelagt således, at såvel klienter som pårørende får den optimale behandling. Vi bestræber os på til enhver tid at tilbyde den bedste alkoholbehandling i de bedste omgivelser.

Sønderjylland - alkoholbehandling og medicin afvænning

Når du påbegynder din alkoholbehandling her på stedet, er det vigtigt at få den rette abstinensbehandling. Den akutte alkoholbehandling består bl.a. af en medicinsk nedtrapning som vores faste læge forestår.

En professionel og målrettet abstinensbehandling under en alkoholbehandling er med til at reducerer afbrydelse af behandlingsforløbet. Vitaminbehandling har en positiv virkning i din behandling, derfor får alle klienter en multivitaminkur, som også er med til at genetablere appetitten til mad. I vores alkoholbehandling supplerer vi den medicinske behandling med et tilbud om akupunktur.

Klienterne får deres egen personlige rådgiver, som sammen med klienten tilrettelægger et individuelt forløb.

På Behandlingscenter Møllen tilbyder vi alkoholbehandling som døgnbehandling med efterfølgende efterbehandling. Vores alkoholbehandling er baseret på Anonyme Alkoholikeres 12 trin. Denne form for alkoholbehandling har vist sig at være den mest effektive form for behandling af afhængighed.

Alkoholbehandling efter de 12 trin AA

Den enkeltes alkoholbehandling tager udgangspunkt i at man erkender sit misbrug, og forstår dets konsekvenser. At man genkender og håndterer benægtelse, og får redskaber til at håndtere disse. Følelser og personlige vaner afklares, advarselstegn på tilbagefald identificeres, således at du mens du er i alkoholbehandling, får øvelse i at takle disse situationer. Vi tager til AA møder i hele Sønderjylland. Kommer du fra Sønderjylland er du således sikker på, at komme til møde i en selvhjælpegruppe i din hjemby, mens du er i behandlingen.

Alkoholbehandling - kognitivt og systemisk

Vi bruger kognitiv og systemisk terapi i vores alkoholbehandling. Formålet med behandlingen er at træne personlige færdigheder og lære at håndtere situationer, der er forbundet med den enkeltes misbrug. Alkoholbehandling hjælper alkoholikeren med at forstå sine reaktioner i forskellige situationer.

Sygdommen alkoholisme medfører ofte en række af følgesygdomme som: Depression, Forhøjet Blodtryk, Hjertekarsygdomme, Ulykker, osv. Depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er ofte fastlåst i en nedadgående spiral hvor Antabus, Psykolog og Afgiftning forsøges uden varige resultater. Brudte løfter, manipulation, løgne og sårede følelser er en del af dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

Vi har træningscenter, solarium, bordtennis, og en fiskesø hvor du og dine besøgende med garanti kan fange ørreder.
Vi er det behandlingscenter, der har de absolut smukkeste omgivelser og vi har totalrenoveret centeret inden for de sidste 2 år.

Ca. 80% af dem der kommer i behandling på Møllen forbliver ædru.

Kontakt

Er du pårørende til en alkoholiker, som har brug for alkoholbehandling? Det er ikke altid let at indse, at der er brug for alkoholbehandling - mange pårørende får hjælp ved at ringe til vores døgntelefon

DøgnTelefon 7026 1224

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk