Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Oversigt

Har du, eller en du kender, brug for professionel hjælp?​

 
​Du kan altid ringe døgnet rundt på:

phone_2 70 26 12 24

Cookies og persondata politi

Sidst opdateret: 23. januar 2019

Velkommen til vores website. Når du besøger et website, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre vores indhold. F.eks. er det interessant for os at følge med i hvilke sider på vores hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner vores besøgende er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller vi lidt mere om hvilke oplysninger, der indsamles, og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på vores website, så vi bedre kan målrette vores indhold til dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se nedenfor) og undlade videre brug af vores website. Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående persondata- og cookiepolitik

Som udgangspunkt er du anonym på vores website
Du kan tilgå vores hjemmeside uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person. Som bruger af vores website er du derfor som udgangspunkt anonym.

Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer din adfærd eller nogen oplysninger, som kan identificere dig. Vi kan kun identificere dig og din adfærd, hvis du har tilkendegivet dig selv ved manuelt og udtrykkeligt at udfylde en formular på vores hjemmeside, hvori du for eksempel har angivet dit navn eller din e-mail. Du kan til enhver tid slå cookies fra på din computer, så vi ikke kan se disse oplysninger.

De informationer, du indsender via formularer på vores hjemmeside, lagres på en sikker webserver.

Hvis du ønsker at vide, hvilke informationer, vi har registreret om dig, kan du kontakte os på vores mail adresse som du finder på kontakt siden, hvorefter vi inden for 72 timer vil besvare din henvendelse.

Vi beskytter dine data

Denne privatlivspolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig om, hvilke persondata vi behandler, og hvordan vi behandler dem. Læs venligst vores persondata politik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager i relationen til EU-persondataforordningen af 25. Maj 2018.

Vi har brug for en række personoplysninger for at kunne servicere dig som virksomhed.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi (eller nogle af dem, vi benytter til den slags, f.eks. Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved, at du klikker ind på noget af vores indhold.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser), klik, åbningsrater og tid på hver side. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, mobil, email, alder, stilling, virksomhed adresse. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af formularer til markedsføringsindhold eller til ansøgning af stillinger.

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af din adfærd.
  • Til at forbedre vores hjemmeside og markedsføring fra os.
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring
  • Til at målrette annoncer.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på vores hjemmeside eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Forretningspartnere med henblik på optimering af vores website eller markedsføring.

Herudover benytter vi en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på vores mail adresse, som du finder på kontaktsiden. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores mail adresse. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Vi opdaterer vores cookie- og privatlivspolitik én gang om året.

Cookie information

Dette website (i det følgende Websitet) gør brug af cookies. Ved at anvende Websitet accepterer du Websitets brug af cookies, jf. nedenfor. På denne side kan du finde oplysninger om disse cookies.

Første gang du lander på denne hjemmeside ser du et banner med information om cookies. Hvis du klikker på knappen "Ok", accepterer du brugen af cookies. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke logge på eller bruge andre funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg.

1. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer. Cookies kan indeholde tekst og tal, herunder f.eks. datoer. Cookies tjener til, at en hjemmeside kan gemme specifikke oplysninger hos brugeren, således at hjemmesiden senere kan genkende brugeren eller indlæse disse oplysninger. Det kan f.eks. være login-oplysninger, oplysninger om tidligere besøg, og hvilke dele af hjemmesiden du har besøgt.

En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus eller lignende skadelige koder.

Cookies kan kun indlæses af den adresse (hjemmeside), som de er gemt fra. Almindelige cookies, som gemmes fra hjemmesiden, gemmes typisk fra den adresse, du kan se i browserens adresselinje. Men en hjemmeside kan også indeholde fragmenter og oplysninger, som hentes fra andre adresser end den, der vises i browserens adresselinje. Det kan f.eks. være bannerreklamer eller analyseværktøjer, men også almindeligt indhold. På denne måde kan der også gemmes cookies fra andre adresser via den hjemmeside du egentligt besøger – såkaldte tredjepartscookies.

Nogle cookies (såkaldte session cookies) gemmes kun i en browsersession, og de slettes, når browseren lukkes ned. Andre cookies (såkaldte persistent cookies) gemmes i et nærmere defineret tidsrum, og slettes først ved udløb af dette tidsrum.

2. Hvilke cookies bruger Websitet og hvorfor?

Nødvendige cookies
Disse cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

Dynamicweb:
Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem Dynamicweb CMS platformen. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind.

Vi bruger en cookie til at finde ud af, om du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. Vi lagrer ingen data i forbindelses med denne cookie.

Præference- cookies
Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

Youtube:
Videoer indlejret på siden er via YouTube. De bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video der vises og hvor meget af filmen du har set. Disse cookies er såkaldte Flash cookies.

Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

Google Analytics:
Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

Add This:
Med Ads This kan du kan dele sidens indhold på sociale netværk. Når du deler, vil Ad This sætte cookies, som samler information om, hvilke sider du deler og på hvilke sociale netværk du deler det på.

Facebook:
Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Zopim Chat:
Zopim husker blandt andet information om hvilken side du er på når du vælger at chatte med os.

Vil du se detaljer om hvilke cookies vi bruger så se nederst på denne side.

3. Hvordan kan jeg undgå brugen af cookies på Websitet?

Uanset hvilken browser du benytter, kan du i browseren indstille, at denne ikke skal gemme cookies. For nogle browsere kan du også indstille, at dette kun skal gælde for bestemte hjemmesider.

4. Hvordan kan jeg slette cookies?

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan slette cookies i indstillingerne i din browser. Hjælp hertil findes enten i browseren eller på de tilhørende hjemmesider. Herunder finder du links til vejledninger for de mest udbredte browsere:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Slette flash cookies i alle browsere
iPad, iPhone, iPod touch
Android telefoner
Windows Phone 7

5. Yderligere information og klageadgang

Såfremt du har spørgsmål til Websitets brug af cookies, ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at klage over Websitets brug af cookies, kan du henvende dig til:

Dette websites indehaver - se under kontakt i menuen.

Derudover:
Google Inc.: www.google.dk
Add This: www. addthis.com
Zopim: www.zopim.co

Detaljeret beskrivelse af cookies

Websitet gør brug af en eller flere af de følgende cookies. Nogle af de tjenester vi bruger på siden kan ændre antallet af cookies og deres navne uden vi får det at vide så listen er ikke udtømmende.

Dynamicweb:

ASP.NET_SessionId:
Opretholder sessionen med serveren
Levetid: Slettes når du lukker browseren.

DW_Extranet:
”DW_Extranet” er en ”persistent cookie”. Den indeholder krypterede oplysninger om brugernavn og password i det omfang du gør brug af Websitets log-in funktion. Denne cookie bruges for at huske dig, når du vender tilbage til Websitet, uden at du skal logge dig ind igen.
Levetid: Cookien har en levetid på 1 måned, og den slettes således 1 måned efter at du sidste gang har benyttet dig af Websitets log-in funktion.

Dynamicweb.VisitDate:
”Dynamicweb.VisitDate” er en persistent cookie. Den indeholder oplysninger om datoen for dit sidste besøg på Websitet og bruges i forbindelse med statistik.
Levetid: Cookien har en levetid på 1 år, og den slettes således 1 år efter dit sidste besøg på Websitet.

Dynamicweb.VisitorID:
”Dynamicweb.VisitorID” er en persistent cookie. Den indeholder et unikt ID som du har fået ved at besøge Websitet. Den bruges i forbindelse med statistik.
Levetid: Cookien har en levetid på 1 år, og den slettes således 1 år efter dit sidste besøg på Websitet.

Google Analytics

__utma:
Denne cookie fra Google benyttes til trafikmåling på vores hjemmeside og sporer, hver brugers antal besøg, og tidspunktet for det første besøg, de tidligere besøg, og det aktuelle besøg (formentlig til dels for dobbelt kontrol af disse oplysninger).
Levetid: Slettes automatisk efter 2 år.

__utmb:
Denne cookie bruges til at spore hvor lang tid den besøgende omtrent opholder sig på et websted: når et besøg starter, og hvornår det ca ender. Hvis man ser på cookie tilstandsændringer (fx ved hjælp af firecookie), vil du se disse ændres regelmæssigt.
Levetid: Slettes automatisk når browseren lukkes og din session afsluttes.

__utmv:
Denne cookie fra Google benyttes til trafikmåling på vores hjemmeside og sporer hvilke kategori af besøgende du tilhører.
Levetid: Slettes automatisk efter 2 år

__utmz
Denne cookie fra Google benyttes til trafikmåling på vores hjemmeside og sporer, hvor den besøgende kommer fra (søgemaskine, søgeord, link).
Levetid: Slettes automatisk efter 180 dage.

Facebook

datr, locale, reg_fb_gate, reg_fb_ref:
Facebook bruger disse cookies til at aktivere bestemte funktioner, og undersøge hvordan deres tjenester bruges.
Levetid: op til to år.

Add This

__atuvc, loc, dt, uid, uvc, psc:
Cookien benyttes ved funktionen "Ad This" eller "Share" (deling af hjemmesidens indhold på sociale medier fx Facebook, Twitter, etc.)
Levetid: Permanent. Du skal selv slette cookien.

Youtube

VISITOR_INFO1_LIVE, LOGIN_INFO, demographics, HSID, APISID, SID, PREF:
Cookien bruges i forbindelse med afspilning af video fra youtube der er indlejret på hjemmesiden
Levetid: fra 6 mdr. til 10 år.

Zopim

zdash_status, zdash_wsid, ANAME,AEMAIL, __cfduid, __utma, __utmc, __utmz, __utmv:
Cookien bruges i forbindelse med chatfunktionen og registrerer blandt andet hvilken side på hjemmesiden brugeren ser når de chatter.
Levetid: Fra 1 til 7 år.

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

Email: info@mollen.dk