Oversigt

Har du, eller en du kender, brug for professionel hjælp?​

 
​Du kan altid ringe døgnet rundt på:

phone_2 70 26 12 24

Alkoholrådgivning tlf 70 26 12 24

Pårørende til alkoholiker

Er du i tvivl om du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller måske en af dine nærmeste har det? Så er du meget velkommen til at kontakte vores Alkoholrådgivning på tlf. 70 26 12 24. Sammen kan vi finde en løsning på problemet og tilrettelægge et handlingsforløb.

Alkoholrådgivningen rådgiver også medicinafhængige og tilrettelægger udtrapning af medicinmisbrug og afhængighed.

Alkoholiker pårørende - alkoholmisbrug er ingen privat sag!

Det er ikke en privat sag hvor meget man drikker, da pårørende til alkoholiker også rammes af sygdommen. Pårørende til alkoholiker eller misbruger og især børn, bliver i den grad berørt, da deres forældre ikke kan yde den naturlige omsorg og pleje. 


Ydermere belaster sygdommen alkoholisme også venner og arbejdsplads, fordi alkoholen påvirker ens personlighed i negativ retning, og arbejdesindsatsen nedsættes i form af bl.a. sygedage og mangel på koncentration.


Derfor har vi på Behandlingscenter Møllen altid haft fokus på familien og arbejdsspladsen, som en hel naturlig del af alkoholbehandlingen. Vi tilbyder familiesamtaler, familiekurser og arbejdspladssamtaler, som giver redskaber til forståelse og accept af sygdommen og de udfordringer den medfører i fremtiden.

Ultimatum - intervention

Hvordan hjælper man en alkoholiker? Mange prøver at lokke alkoholikeren til at modtage behandling. Løfter og lange argumenter om hvor skadelig alkoholmisbruget er, prøves uden held.

Vi kan tilbyde at hjælpe med en intervention når forudsætningerne er tilstede. Vi hjælper folk både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Ved en intervention kommer vores "Interventionist" og taler med familien og vennerne til alkoholikeren. Der aftales hvor og hvordan, alkoholikeren skal stilles overfor et valg. En intervention er kun mulig, når nogle, som er tæt på alkoholikeren, er instillet på at hjælpe og at alkoholikeren ikke på forhånd ved, hvad der skal ske. Læs mere om interventioner.

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk