Oversigt

Har du, eller en du kender, brug for professionel hjælp?​

 
​Du kan altid ringe døgnet rundt på:

phone_2 70 26 12 24

​Er du pårørende til alkoholiker?

Er du i tvivl om du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller er du pårørende til alkoholiker? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde en løsning på problemet og tilrettelægge et effektivt behandlingsforløb. Behandlingscenter Møllen rådgiver også i forbindelse med medicinafhængighed og tilrettelægger udtrapning af medicinmisbrug- og afhængighed. Vi har hjulpet mange klienter fra både Sjælland, Fyn og Jylland – og hjælper dig uanset hvor i landet, du bor henne.

Det er både frustrerende og smertefuldt at være pårørende til alkoholiker, og det kan være vanskeligt at finde en løsning. Ofte er det en befrielse at tale med en person, der har prøvet det på egen krop. Som pårørende til alkoholiker vikles man ind i et net af løgne, som man ikke selv er i stand til at se eller finde en løsning på. Derfor kan professionel alkoholrådgivning være en nødvendighed. Du er naturligvis velkommen til at besøge os og vi kan i særlige tilfælde komme på besøg hos dig – dette kræver dog en særlig aftale. En samtale hos os er gratis, uforpligtende og fortrolig.

Alkohol er ikke nødvendigvis en privat sag

Det er ikke nødvendigvis en privat sag, hvor meget man drikker, da pårørende til alkoholiker også rammes af det. Pårørende til misbruger, og især børn, bliver i den grad berørt, da deres forældre ofte ikke kan yde den naturlige omsorg og pleje. Ydermere belaster sygdommen alkoholisme også venner og arbejdsplads, da alkoholen påvirker personligheden i negativ retning. Arbejdsindsatsen nedsættes i form af bl.a. sygedage og mangel på koncentration.

Derfor har vi på Behandlingscenter Møllen altid haft stor fokus på familien og arbejdspladsen som en naturlig del af alkoholbehandlingen. Vi tilbyder familiesamtaler, familiekurser og arbejdspladssamtaler, som giver redskaber til forståelse og accept af sygdommen og de udfordringer, den kan medføre i fremtiden.

Vi tilbyder professionel intervention

Mange prøver at lokke en alkoholiker til at modtage behandling – løfter og lange argumenter om, hvor skadeligt alkoholmisbruget er, prøves uden held. Vi kan tilbyde hjælp med en intervention, når forudsætningerne er til stede. Ved en intervention kommer vores interventionist og taler med familie, venner og andre pårørende til alkoholiker. Der aftales hvor og hvordan, alkoholikeren skal stilles over for et valg. En intervention er kun mulig, når pårørende til alkoholiker er indstillet på at hjælpe, og når alkoholikeren ikke på forhånd ved, hvad der skal ske.

Vi hjælper pårørende til alkoholiker – også virksomheder og arbejdsgivere

Hvis virksomheden har en medarbejder, der drikker for meget, er vi behjælpelige med råd og vejledning. Vi kommer også gerne på besøg i virksomheden og tager ”den vanskelige samtale” med medarbejderen. Vi kan også vejlede ved eventuel intervention. Vi har uddannet personale med meget stor erfaring inden for såvel intervention og alkoholbehandling af enhver slags.

Hvis du er pårørende til alkoholiker, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon: 70 26 12 24 eller mail: info@mollen.dk, så vender vi tilbage til dig.

Husk det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget.

Vi har hjulpet rigtig mange i årenes løb. Uanset om du bor i Jylland på Fyn eller Sjælland – står vi altid til rådighed for at hjælpe. 

Det eneste du ikke må gøre, er ikke at gøre noget​

Behandlingscenter Møllen

Kort beskrevet

Alkoholafvænning og behandling tilrettelagt efter den enkeltes behov.

​Hvis du ønsker det, kan du lade dig indskrive helt anonymt.

,

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring​

,

DØGNTELEFON

Telefon: 70 26 12 24

E-mail: info@mollen.dk