Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

TV2 klar med nyt Ultimatum

Snart stilles en alkoholiker igen over for valget mellem flasken eller familien. Det sker, når TV2 sender ”Ultimatum” torsdag 24. februar kl. 20.35.

Allis er alkoholiker og mor til fire. Da Allis’ børn var helt små, var hun en omsorgsfuld mor, der opdragede sine børn i den kristne tro med masser af musik og kærlighed. I dag har alle fire børn mistet troen på Allis som både mor og mormor. Allis’ liv er nemlig vendt 180 grader, og alkoholen er blevet vigtigere end børnene. Nu vil børnene stille hende et ultimatum.

”Ultimatum” er et nyskabende og utraditionelt dokumentarprogram, der skildrer de konsekvenser, som afhængighed og misbrug fører med sig – både for misbrugeren og for de bekymrede pårørende, der er mindst lige så berørte af misbruget.

Vejen ud af et misbrug kan ofte virke uoverskuelig – både for misbrugeren og for de pårørende – og derfor har Allis’ voksne børn kontaktet TV2, for sammen med en professionel behandler at hjælpe deres mor. Allis’ børn tror nemlig på, at de kan få deres mor tilbage, så hun kan være der for dem og for deres børn, og derfor vil de stille hende et ultimatum om at gå i behandling eller langsomt sige farvel til et liv med den nærmeste familie.

Der er reserveret plads på et døgnbehandlingscenter til Allis, så hun kan komme i gang med det samme, hvis hun vælger familien frem for alkoholen.

Der har tidligere været vist fire afsnit i programserien, som gennemsnitligt er blevet set af 650.000 danskere. Samtidig har ”Ultimatum” hver gang fået flotte vurderinger – gennemsnitligt 4,4 på en skala fra 1 til 5.

Programmet om Allis vises på TV2 torsdag 24. februar kl. 20.35.

Kopi fra TV2.dk

For rådgivning om behandling og ultimatum ring tlf. 70261224

Related Posts

Alkoholafhængighed

Hvad er alkoholafhængighed? Alkoholafhængighed, også kendt som alkoholisme eller alkoholmisbrug, er en kronisk progressiv sygdom præget af en ukontrollabel trang

hash - cannabis

Hash / Cannabis

Hash er et produkt, der udvindes fra Cannabis Sativa-planten og indeholder det aktive stof THC. Cannabisplanten kan bruges til at