Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Danmarks førende inden for alkoholafvænning

Overvejer du alkoholafvænning? Så kan du læse her, hvordan vi kan hjælpe dig.

På Behandlingscenter Møllen hjælper vi hver eneste dag mange mennesker med at bryde deres forhold til alkohol. 

Vi er Danmarks førende behandlingscenter, når det kommer til behandling af og rådgivning om alkoholmisbrug. Vi kan hjælpe dig uanset om du har et alkoholproblem, et misbrug eller hvis du ønsker at bryde et dårligt mønster, inden det for alvor bliver et problem.

Vi har gennem årene hjulpet mange klienter fra både Sjælland, Fyn og Jylland, og kan helt sikkert også hjælpe dig – uanset hvor i Danmark, du bor.

Det er helt ok at være i tvivl, om man har et problem. Det er ikke altid nemt at erkende en uhensigtsmæssig adfærd, for der er ofte en årsag, der fylder mere end problemet. Er du i tvivl, om du har brug for alkoholafvænning, er du velkommen til at ringe til os på vores døgntelefon tlf. 70 26 12 24.

Har du brug for alkoholafvænning, tilbyder vi:

  • Alkoholbehandling, der består af 5-6 ugers intensiv terapi
  • Alkoholbehandling, der består af 11 måneders efterbehandling samt familiebehandling til nærmeste pårørende
  • Eneværelse under hele opholdet
  • Du kan komme på et besøg, hvor vi vender dine problematikker og fortæller lidt om, hvad vi kan hjælpe dig med. Samtidig kan du se stedet og få en fornemmelse af hvad en alkoholbehandling indebærer.

​Til virksomheder og arbejdsgivere

Har din kollega eller dine ansatte et problem med alkohol? Det kan være meget svært at tage fat om emnet, og du har naturligvis et ønske om at hjælpe et medmenneske. Men som kollega eller chef kan det være ekstra svært, fordi forholdet til alkohol ses som en privat sag. Når misbruget rykker ud af privaten og ind på arbejdspladsen, bliver alle påvirket, og ønsket om at give hjælp bliver meget konkret.

På Møllen er vi behjælpelige med gode råd og vejledning til, hvordan arbejdspladsen bedst griber situationen an. Vi kommer også gerne ud til virksomheden og tager ”den vanskelige samtale”. Vi tilbyder gerne en eventuel intervention – det vil sige den samtale, hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem på en måde, der gør det umuligt for vedkommende at vige udenom.

​Til virksomheder og arbejdsgivere

Det er frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkoholmisbruger. På Møllen har vi alle været tæt på misbrugere – og nogle af os har selv været misbrugere. Derfor ved vi, at det kan være særdeles vanskeligt at få vedkommende til at gå i alkoholafvænning. Du kan derfor altid kontakte os for at få rådgivning om, hvordan situationen skal gribes an.

Få mere information om behandling af alkoholmisbrug

Vil du gerne have en fast pris på et ophold med alkoholafvænning? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for en uforpligtende samtale om alle mulighederne.

Kontakt os for at høre mere om alkoholafvænning på telefon: 70 26 12 24 eller mail: info@mollen.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.