Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

​På Behandlingscenter Møllen er der rum til dig. Hvis du har brug for det, kan du lade dig indskrive i anonym alkoholbehandling. Vi værner nidkært og strengt over denne ret, og sikrer os at INGEN, udover dem som du selv ønsker, kan få oplysninger af nogen art.

Vi ønsker, at Møllen skal være et sted, hvor du kan komme, være i situationen og finde ro, styrke og hjælp til at komme godt igennem behandlingen.

Du må gerne føle dig hjemme

Vi har til huse i dejlige lokaliteter, oprindeligt en vandmølle som er genopført i en ny form, og specielt indrettet til at huse 12 beboere. Du får dit eget værelse og vi respekterer privatliv, men vægter også det hyggelige samvær og ophold i naturen.

Derfor kan vi tilbyde klienterne hyggelige, komfortable og venlige omgivelser med hjemlige stuer og tilhørende undervisnings faciliteter, stor parklignende have med å-gennemløb, egen fiske sø, bålplads og en fantastisk smuk og rekreerende natur lige udenfor døren.

Få kvalitet i din frie tid

Alkoholbehandling kræver en solid indsats og vi har lagt et program for dig, hvor vi hjælper dig med at være fokuseret. Der vil dog under dit ophold også være fri tid, hvor du kan nyde godt af de skønne omgivelser vi har.

Naturen lokker, og vores område er ganske enkelt vidunderligt. I haven omkring centeret kommer kun beboere og personale, så uanset om du er i anonym alkoholbehandling eller bare værdsætter roen omkring dig, så kan du her være helt uforstyrret. Her er både ro og rum til refleksion og eftertanke.​

Aktiviteter på behandlingscenter Møllen

På Møllen er der også en række aktiviteter, du kan nyde i fritiden. Vi har et motionsrum med faciliteter til styrketræning, her er et solarium, du kan spille bordtennis med – eller mod – os, og hvis du er til lystfiskeri kan vi også klare det.

Personalet og atmosfæren

På Møllen har vi en meget varm, menneskekærlig atmosfære og en omgangstone med respekt og indføling i den enkelte klient – her bliver den afhængige hverken dømt eller fordømt for sin sygdom, men mødt på lige fod af behandlere og personale, som selv har været hele turen igennem.

Vi vil bringe livskvaliteten tilbage

Emnet “Livskvalitet” er en vigtig komponent i genetableringen af dit liv. Vi har lagt både afspænding og konditions træning ind i programmet. Når vi taler om ”det hele menneske”, handler det også om at arbejde med både hovedet og kroppen.

Vi lægger stor vægt på en ernærings- og vitaminrig kost samt orientering om regelmæssige og sunde kostvaner. Jo bedre vi behandler os selv, både fysisk og mentalt, jo mere overskud har vi til at håndtere forløbet.

Anonym alkoholbehandling – fordi vi er mennesker

På Behandlingscenter Møllen kigger vi på hele livssituationen.

I erkendelse af de mange sønderbrudte liv, nedbrudte helbreds omstændigheder, manglende selvtillid og lavt selvværd som følge af pille- eller alkoholafhængighed har vi på Behandlingscenter Møllen tilføjet Minnesota behandlingen yderligere vejledning til støtte for klientens reetablering af dagligliv og selvværd.

Alle der kommer her hos os, bliver set på som hele det menneske de er. Derfor har vi også valgt, at du her hos os kan indskrive dig anonymt, hvis du har brug for at sætte dig fri fra forstyrrelser udefra.

Ryd udfordringerne af vejen

På Behandlingscenteret Møllen har vi ressourcerne til at hjælpe dig med at rette op på eventuelt presserende, sociale, arbejdsmæssige eller måske familiemæssige problemer. Vores administrative personale hjælper gerne med kontakten til offentlige myndigheder, sundheds systemet, mv.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for hjælp til problemer med alkohol, vil vi gerne hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os, og høre om mulighederne. Du kan også komme på besøg og få en rundvisning og selv opleve, hvor rart her er at være, og mærke atmosfæren på stedet. Det er ganske uforpligtende at kigge forbi.