Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Min kæreste drikker

Hej eller god morgen ..Kl er 02.04 og jeg må få det ud på en eller anden måde ….

Jeg er kæreste med L ( 40 år ) mor til en pige på 5 år. L er en smuk og enormt dygtigt til sit arbejde, hun er vellidt af alle der ikke har set den anden side af hende … ALKOHOL…….

Jeg er 44 år og tjener på søen, søn til en tidligere alkoholiker har en bror og en søster og ja jeg elsker en øl efter arbejde hvis jeg har lyst .. Har set for meget til det lort og hvad det kan føre med … L drikker alkohol to til tre gange om ugen og kender ikke til det der hedder at en er nok, nej 5 øl , en flaske rødvin , en shots til ølen for at få den virkning som hun siger … Væk fra det hele …. men som jeg siger væk er jo som at tisse i bukserne .. Det varmer i starten , men i morgen er det du vil væk fra jo der stadigvæk ..

Hun har en veninde og hendes mand som drikker og som L meget gerne vil besøge ..

Hun siger altid at de har et problem med alkoholen når hun er hos mig , men de drager hende og her til aften , efter en dejlig dag sammen med mig og hendes datter, skal jeg sejle i 4 timer og hun skal lige på besøg hos de mennesker fordi så kan børnene lege… Ja jeg køre kl 18.45 og er hjemme kl 23.30 og hvem møder mig i døren i en brandet ….. L …. ja efter at havde kørt 4 km i bil med hendes datter i autostol … Jeg er rystede …… Hvad sker der med hende , HVORFOR ???? De er mere vigtige end mig , hun kan ikke side og vente 4 timer på mig , men vælger at ta der ind og drikke sig i hegnede og hun ved min reaktion og den reaktion får hun hver gang, jeg ligger i stuen og imorgen er det mig der overregere og kan ikke forstå noget som helst..

Hvad gør jeg galt ??
Hvorfor lader de to mennesker hende køre derfra med sin lille datter i sådan en tilstand ??? Det er min kæreste .. vi bor hver for sig og har ingen fælles økonomi og børn , bare kærester på snart anden år og hold kæft hvor har der bare været man pinlige situationer mange gange p.g.a det lorte sprut , men hun kan ikke se det og når vi er gået fra hinanden for en tid , eller jeg er gået så fortæller hun mig at så drikker hun ikke … så jeg har indflydelse på hendes drikkeri eller har jeg ??

Jeg har ingen når vi er sammen og ja jeg kan jo bare skride og sige fuck dig, men jeg elsker jo hende når hun er ædru ikke !!!!!Kan jeg gøre noget overhovedet ?? Kan jeg sige noget ??HJÆLP mig

 

…VHO………..

Svar:

Kære O

 

 

 

Mange tak for din fortrolighed, jeg ved af egen erfaring, hvor svært det er at bede om hjælp.

 

 

 

Du beskriver din magtesløshed, din ked af det hed så godt, og jeg ved hvordan du har det, har selv prøvet det.Jeg kan godt forstå din kæreste bliver drager mod de venner der også gerne vil drikke, fordi alkoholen er stærkere end hendes sunde fornuft. Det er ganske rigtigt som du beskriver det, at din kæreste ikke drikker for smagens skyld, men for virkningen og jeg er ikke i tvivl om, at din kæreste har brug for professionel hjælp.

 

Du KAN gøre noget og der er forskellige muligheder, som er lidt vanskelige at komme ind på via mail. Derfor vil det være rigtig godt, hvis du har mulighed for at ringe til mig, så vi kan drøfte de forskellige muligheder og du kan få min historie, høre hvad jeg gjorde da jeg stod i samme situation.

Din henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt og anonymt.

Du træffer mig på 75 80 24 33.

Ser frem til at tale med dig.

 

Mange hilsner

Birthe