Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Storforbrug af alkohol

Hej Birthe..

Efter mange år med et storforbrug af alkohol har min mor endelig erkendt at hun har et problem.Vi mistede min far i april og nu er storforbruget stukket helt af.

Jeg kan ikke længere kende hende og den allerbedste mor og mormor er der inde et sted men hun har brug for hjælp.

Min mor er for en uge siden påbegyndt afrusning hjemme men kan slet ikke styre det. At sidde alene i et nyt hus, med en depression og ikke have min far mere, spiller ikke godt sammen med at skulle ændre så stor en vane og afhængighed selv.

Håber lige nu på Akutmodtagelsen fordi hun er faldet grundet gele ben, og de vil udskrive hende til eget hjem men ingen hjælp.

Vi vil som familie gerne hjælpe min mor godt på vej og jeg har derfor aftalt med hende at kontakte jer.​

Hvis min mor kan få en plads hos jer, hvad er så prisrammen?

Med venlig hilsen, X

Svar:

Kære X​
​Tak får din henvendelse.

Erkendelse af sit alkohol problem er et godt sted at være, så ved man at man behøver hjælp for at få styr på alkoholproblemtaikkerne som i stigende grad blot bliver værre og flere konsekvenser viser sig.

På behandlingscenter Møllen behandler vi ud fra Minnesota princippet og er forløb vare 5-6 uger i døgnbehandling. Dvs man bor på stedet.

20% af behandlingen omhandler alkohol og den sygdom det nu engang er. De resterende 80% er omkring mennesket / personen vi er. På de parametre bliver vi i stand til at forstå sygdommen og hvem vi er som mennesker.

Så ser vi løsningen og kan gøre noget andet end det vi normalt har gjort / forholdt os i.

Efter endt behandling følges der op med 11 måneders efterbehandling. Dvs man kommer på stedet 1 dag pr. måned og har en fantastisk dag med tidligere klienter og terapeuterne.

Til ovenstående er der endvidere en pårørende weekend for den nærmeste pårørende. De skal som pårørende have en god forståelse for alkoholisme og sygdommen, samt få sparring i eget liv.

Prisen for ovenstående er kr. 82.000,-

Ring endelig hvis du har flere spørgsmål eller andet du måtte undre dig over mh. behandling.

Det er ikke en skam at have et problem med alkohol, men det er en skam ikke at få gjort noget ved det og få et fantastisk liv fremadrettet. For der er en løsning på det.

Venlig Hilsen

Behandlingscenter Møllen

Tlf. 70261224 / 60224618