Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Ålborg - Alkoholbehandling

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller at en af dine nærmeste har behov for alkoholbehandling, du er velkommen til at kontakte os på døgntelefon tlf. 7026 1224.

Alkoholrådgivning i Ålborg

Vores erfarne alkoholrådgiver i Ålborg kan komme ud til dig og få en snak om hvordan du bliver hjulpet i nettop din situation.

Det kan være både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkohol misbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkohol afvænning.

Hvis du er pårørende til en person, du mener har behov for alkoholafvænning, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak over telefonen eller for at aftale en samtale på Behandlingscenteret. Vi kan give dig råd, støtte, og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens alkoholproblem og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkoholafvænning.

Se Dorte og Niels´s fortælling

Valg af alkohol afvænning kan være vanskeligt, det er faktisk en jungle at finde ud af. Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i: alkohol, piller, kokain, heroin, ludomani, narkomani, købemani og meget mere, hvor er lige specialet! så pas på med disse blandede behandlingstilbud.

Til virksomheder og arbejdsgivere

Hvis du er ansat i en virksomhed hvor en medarbejder, har behov for alkoholbehandling, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an.

Vi er hjælper gerne med en intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem og den forestående alkoholbehandling.

Spørgsmål der vedrører alkohol politik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m. kan besvares på tlf. 7026 1224

Ålborg alkoholbehandling efter Minnesota modellen

Alkholbehandling på Møllen tager udgangspunkt i Minnesota modellen, og alle ansatte har selv haft et alkoholmisbrug og gennemført behandling. Se mere under her: Personaleoversigt

Programmet tager udgangspunkt i AA programmet, som er kendt ved navnet Anonyme Alkoholikere.

Alkoholisme

Alkoholisme kan medfører en række følgesygdomme som depression, hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, ulykker, osv. Depression som ofte er en følge af alkoholisme, rammer hele familien, og alle bliver fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, afgiftning og psykolog forsøges uden varige resultater.

Vores personale

Personalet på Møllen består af tidligere alkoholikere, læger og psykologer, som man i samråd med tilrettelægger den enkeltes alkoholhandling. Møllen er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholbehandling. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private.

Ålborg DøgnTelefon 7026 1224