Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Alkoholbehandling København

Københavns alkoholbehandling og Motivation af alkoholikere tlf. 7026 1224. Vi har misbrugskonsulenter i København og omegn.

Er du i tvivl om hvorvidt du har behov for alkoholbehandling eller har du brug for hjælp til at motivere en af dine nærmeste til alkoholbehandling, du er altid velkommen til at kontakte os på vores døgntelefon 70 26 12 24.

Det kan være frustrerende og smertefuldt, at være pårørende en med et alkohol misbrug, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at håndtere problemet på. For at få overbevist vedkommende om at modtage alkoholbehandling, er professionel hjælp den bedste løsning.

Valg af alkoholbehandling kan være vanskelig, og du har måske prøvet flere forskellige ting. Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i: alkohol, piller, kokain, heroin, narkomani, ludomani, købemani og meget mere, hvor er lige specialet! Vælg et sted der har fokus på netop dit problem.

Se Dorte og Niels´s fortælling

Vores tilbud

Vi tilbyder og rådgivning til private og virksomheder. Vi er uddannet i at tage den svære motiverende samtale, som ofte er den der gør forskellen. Vores læge tilbyder helbredsundersøgelse og iværksætter nedtrapning hvis dette er nødvendigt. Den alkoholafhængige tilbydes vitaminkur.

Vi er til at træffe døgnet rundt og vores konsulenter har alle gennemført minnesota kuren og ved derfor alt om hvordan du eller din pårørende har det. Vi anerkender alkoholisme som en sygdom der påvirker hele familien og omgivelserne. Netop derfor er det vigtigt at inddrage de nærmeste i alkoholbehandlingen.

Virksomheder og alkoholbehandling

Såfremt du er ansat i en virksomhed hvor der er en medarbejder, der har behov for alkoholbehandling, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I skal gribe problemet an. Ansatte kan ofte få økonomisk støtte af arbejdsgiveren, via dennes forsikring, til betaling for alkoholbehandlingen og til lønnen i behandlingsperioden.

Intervention dvs. samtalen hvor den ansatte konfronteres med sit alkoholproblem og den forestående alkoholbehandling. Endvidere kan vi rådgive og vejlede i alkoholpolitik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkoholisme

Alkoholisme rammer mennesker, i alle samfundslag, og det kan forekomme at være en umulig opgave, at slippe ud af det igen. Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som depression, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, ulykker, osv. depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater. Brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

Vores personale

Vores personale består af tidligere alkoholikere, læger og psykologer, og i samråd med dem kan du tilrettelægge din alkoholbehandling. Hos os er Ca. 80 % af dem som gennemfører en alkoholbehandling stadig ædru efter 1 år. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private. København Vi har også alkoholbehandling og rådgivning af alkohol og medicin afhængige samt deres pårørende. Få hjælp til at motivere den afhængige. Ring til os og få en anonym og uforpligtigende samtale på tlf. 7026 1224

Se personaleoversigt