Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Århus Alkohol Afvænning og rådgivning

Har en af dine nærmeste brug for alkoholbehandling. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224.

Vi har alkoholrådgivere i Århus og omegn.

Vi kommer gerne og hjælper med at motivere en alkoholmisbruger, ligesom vi yder støtte til familie og venner således at den misbrugende kan komme i alkoholbehandling.

Det kan være både frustrerende og smertefuldt at være pårørende til en alkohol misbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkoholbehandling.

Hvis du er pårørende til en person, du mener bør komme i alkohol afvænning, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenteret.

Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkohol afvænning.

Se Dorte og Niels´s fortælling

Valg af alkohol afvænning kan være vanskeligt, det er faktisk en jungle at finde ud af. Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige. Nogle påstår at de er specialister i: alkohol, piller, kokain, heroin, narkomani, ludomani, købemani og meget mere, men hvor er så lige specialet? Pas på med disse blandede tilbud!

Til virksomheder og arbejdsgivere

Såfremt du er ansat i en virksomhed hvor der er en medarbejder, der har behov for alkohol afvænning, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan du og dine kollegaer bedst griber situationen an.

Vi hjælper gerne ved en eventuel intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkohol problem og den forestående alkohol afvænning. Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning, der vedrører behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, alkohol politik på arbejdspladsen, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer, skattefri finansiering af alkohol behandling m.m.

Alkohol afvænning efter Minnesota modellen

Vi tager arbejder ud fra Minnesota modellen, hvis program tager udgangspunkt i AA programmet, som også er kendt som Anonyme Alkoholikere.

Alkoholbehandling og alkoholisme

Når man lider af sygdommen alkoholisme, følger en lang række følgesygdomme som depression, ulykker,forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, osv. Depression som ofte er en følge af alkoholisme, gør at alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral. Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater.

Brudte løfter, manipulationer,løgne, og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, de pårørende og børnene.

Vores personale

Vores personale tæller tidligere alkoholikere, professionelle behandlere, læger og psykolog. I samråd med dem kan du sørge for at tilrettelægge din alkohol afvænning. Dansk Alkohol Behandlings Center er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling hos os forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private.

Link: Alkoholikere og minnesota kur
Link: Alkoholmisbrug

Vi har også alkoholbehandling og rådgivning af alkohol og medicin afhængige samt deres pårørende.
Få hjælp til at motivere den afhængige.