Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Fyn - Alkoholbehandling og afrusning

​Har du selv, eller en du holder af brug for alkoholbehandling? Så har vi løsningen som dækker hele Fyn.

Har du brug for hjælp til at motivere en til at modtage alkoholbehandling, så ring til os, vi kan hjælpe med motivationsrådgivning.

Vi har konsulenter som kan servicerer hele Fyn.

Du vil altid komme til at tale med en kompetent person. Sammen kan vi drøfte problemet nærmere og snakke om, hvad du kan gøre i den aktuelle situation.

Alkoholbehandling på vores behandlingscenter er tilrettelagt således, at såvel pårørende som klienter får den optimale behandling. Vi bestræber os på til enhver tid at tilbyde den bedste alkoholbehandling i meget smukke omgivelser.

Se Dorte og Niels´s fortælling

Fyn – alkoholbehandling og medicin afvænning


Når du påbegynder alkoholbehandling, er det vigtigt at få den rette abstinensbehandling. Den akutte alkoholbehandling består af en medicinsk nedtrapning som vores faste læger i huset forestår. En målrettet og professionel abstinensbehandling reducerer afbrydelse af behandlingsforløbet. Vitaminbehandling har en positiv virkning i alkoholbehandling, derfor får alle klienter en multivitaminkur, som også er med til at genetablere appetitten til mad.

I vores alkoholbehandling supplerer vi den medicinske behandling med et tilbud om akupunktur. Klienterne får deres egen personlige rådgiver, som sammen med klienten tilrettelægger et tilpasset individuelt forløb.

Vi tilbyder alkoholbehandling som døgnbehandling med efterfølgende efterbehandling. Vores alkoholbehandling er baseret på Anonyme Alkoholikeres 12 trin. 

Denne form for alkoholbehandling har vist sig at være den mest effektive form for behandling af afhængighed.

Alkoholbehandling efter de 12 trin AA

Den enkeltes behandling tager udgangspunkt i at man erkender sit misbrug, og forstår dets konsekvenser. At man genkender og håndterer benægtelse, og får redskaber til at håndtere disse. Følelser og vaner afklares. Advarselstegn på tilbagefald identificeres, således at du, mens du er i alkoholbehandling, får øvelse i at takle disse situationer. Vi tager til AA møder på hele Fyn. Kommer du fra Fyn er du således sikker på, at komme til møde i en selvhjælpegruppe i din hjemby, mens du er i behandlingen.

Alkoholbehandling – kognitivt og systemisk

Vi bruger systemisk og kognitiv terapi i vores alkoholbehandling. Formålet med alkoholbehandlingen er at øve personlige færdigheder og lære at håndtere situationer, der er forbundet med den enkeltes misbrug. Behandlingen hjælper alkoholikeren med at forstå sine reaktioner i forskellige situationer.

Sygdommen alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som: Depression, Forhøjet Blodtryk, Hjertekarsygdomme, Ulykker, osv. Depression kan være en af følgerne af alkoholisme. Alkoholikeren og de pårørende kan være fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, Psykolog og Afgiftning forsøges uden varige resultater.

Løgne, manipulationer, brudte løfter og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn. En pårørende siger i telefonen:

“Han drikker lidt for meget – alkoholiker det er han ikke. Det er ikke så slemt, men jeg vil skilles, fordi han drikker. Børnene er flove og han er lige blevet fyret, men det er ikke så slemt med ham, for han drikker kun øl. Vennerne trækker sig og nu kan jeg ikke mere. Det er ikke så slemt med min mand, for han drikker ikke når han kører bil!”

Vi har træningsmaskiner, solarium, bordtennis, og en fiskesø hvor du og dine besøgende med garanti kan fange ørreder. Vi er helt sikkert det behandlingscenter der har de absolut smukkeste omgivelser!

Ca. 80% af dem der kommer i behandling på Møllen forbliver ædru.

Du kan ringe på vores døgntelefon og får gratis og uforpligtende alkoholrådgivning 7026 1224