Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Nordsjælland - Alkoholbehandling og afrusning

Har du selv, eller en du holder af brug for alkoholbehandling? 

Så har vi løsningen som dækker hele Nordsjælland. Har du brug for hjælp til at motivere en du kender til at modtage alkoholbehandling, så ring til os på vores døgntelefon.

 Vi kan hjælpe med motivationsrådgivning.

Vi har konsulenter som servicerer hele Nordsjælland. Når du kontakter os, vil du altid komme til at tale med en kompetent person. Sammen kan vi drøfte problemet nærmere og snakke om, hvad du kan gøre i den aktuelle situation.

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Møllen er tilrettelagt således, at såvel klienter som pårørende får den mest optimale behandling. Vi bestræber os på, at vi til enhver tid tilbyder den bedste alkoholbehandling i de bedste omgivelser.

Se Dorte og Niels´s fortælling

Nordsjælland – alkoholbehandling og medicin afvænning


Når du påbegynder din alkoholbehandling hos os, er det vigtigt at få den rette abstinensbehandling. Den akutte alkoholbehandling her på stedet består af en medicinsk nedtrapning som vores faste læge forestår. En professionel og målrettet abstinensbehandling under din alkoholbehandling reducerer afbrydelse af behandlingsforløbet. Vitaminbehandling har en positiv virkning i alkoholbehandling, derfor får alle klienter en vitaminkur, som også er med til at genetablere appetitten til mad.

I vores behandling supplerer vi den medicinske behandling med et tilbud om akupunktur.
Alle klienterne får deres egen personlige rådgiver, som sammen med klienten tilrettelægger et individuelt forløb.

Her på stedet tilbyder vi alkoholbehandling som døgnbehandling med efterfølgende efterbehandling. Vores behandling er baseret på AA’s 12 trin. Denne form for alkoholbehandling har vist sig at være den mest effektive form for behandling af afhængighed.


Alkoholbehandling – kognitivt og systemisk

Den enkeltes alkoholbehandling tager udgangspunkt i at man erkender sit misbrug ligesom man forstår dets konsekvenser. Det er også vigtigt, at man genkender og håndterer benægtelse og får redskaber til at håndtere disse. Følelser og personlige vaner afklares under din behandling og advarselstegn på tilbagefald identificeres, således at du mens du er i alkoholbehandling, får øvelse i at takle disse situationer.

På Behandlingscenter Møllen bruger vi kognitiv og systemisk terapi i vores behandling.
Formålet med din alkoholbehandling er at træne dine personlige færdigheder og lære dig at håndtere situationer, der er forbundet med dit misbrug. Alkoholbehandling hjælper dig med at forstå dine reaktioner i forskellige situationer.

Alkoholisme

Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som: Depression, hjertekarsygdomme,forhøjet blodtryk, ulykker, osv. Depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og de pårørende er ofte fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, Psykolog og Afgiftning forsøges uden varige resultater. Brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børnene i familien.

Er du pårørende til en alkoholiker, som har brug for alkoholbehandling? Det er ikke altid let at indse, at der er brug for alkoholbehandling – mange pårørende for hjælp ved at ringe til vores døgntelefon.

Behandlingscenter Møllen

Vi har et træningscenter, solarium, bordtennis, og en fiskesø hvor du og dine besøgende med garanti kan fange ørreder. Vi er det behandlingscenter der har de absolut smukkeste omgivelser! Ca. 80% af dem der kommer i behandling på Møllen forbliver ædru.

DøgnTelefon 7026 1224