Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Jylland - Alkoholbehandling og afrusning

Har du selv, eller måske en du holder af brug for alkoholbehandling?

Så har vi løsningen som dækker hele Jylland. Har du brug for hjælp til at motivere alkoholikeren så han eller hun ønsker at modtage alkoholbehandling?

så ring til os, vi kan hjælpe med motivationsrådgivning.

Vi har konsulenter som servicerer hele Jylland. Du vil altid komme til at tale med en meget kompetent person. Sammen kan vi drøfte problemet nærmere og snakke om, hvad du kan gøre i den aktuelle situation.

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Møllen er tilrettelagt således, at såvel klienten som deres pårørende får den optimale behandling. Vi bestræber os på til enhver tid at tilbyde den bedste alkoholbehandling i de bedste omgivelser.

Se Dorte og Niels´s fortælling

Jylland – alkoholbehandling og medicin afvænning


Når du påbegynder en behandling, er det vigtigt at få den rette abstinensbehandling. Den akutte alkoholbehandling består af en medicinsk nedtrapning som vores faste læge forestår. En professionel og målrettet abstinensbehandling under en behandling reducerer afbrydelse af behandlingsforløbet. Vitaminbehandling har en positiv virkning i alkoholbehandling, derfor får alle klienter en multivitaminkur, som også er med til at genetablere appetitten til mad. I vores alkoholbehandling supplerer vi den medicinske behandling med et tilbud om akupunktur.

På Behandlingscenter Møllen får klienterne deres egen personlige rådgiver, som sammen med klienten tilrettelægger et individuelt forløb.

Vi tilbyder alkohol- og medicin behandling som døgnbehandling med efterfølgende efterbehandling. Vores behandling er baseret på Anonyme Alkoholikeres 12 trin. Denne form for alkoholbehandling har vist sig at være den mest effektive form for behandling af afhængighed.

Alkoholbehandling efter de 12 trin AA

Den enkeltes alkohol- og medicin behandling tager udgangspunkt i at man erkender sit misbrug, og forstår dets konsekvenser. At man genkender og håndterer benægtelse, og får redskaber til at håndtere disse. Følelser og personlige vaner afklares, ligesom advarselstegn på tilbagefald identificeres, således at du mens du er i alkoholbehandling, får øvelse i at takle disse situationer. Vi tager til AA møder i hele Jylland. Kommer du fra Jylland er du således sikker på, at komme til møde i en selvhjælpegruppe i din hjemby, mens du er i behandlingen.

Alkoholbehandling – kognitivt og systemisk

På Behandlingscenter Møllen bruger vi kognitiv og systemisk terapi i vores alkoholbehandling. En af formålene med alkoholbehandlingen er at træne personlige færdigheder og lære at håndtere situationer, der er forbundet med den enkeltes misbrug. Alkoholbehandling hjælper alkoholikeren med at forstå sine reaktioner i forskellige situationer.

Sygdommen alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som: Depression, Forhøjet Blodtryk, Hjertekarsygdomme, Ulykker, osv. Depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er ofte fastlåst i en deprimerende spiral hvor antabus, psykolog og afgiftning er forsøgt uden varige resultater.

Brudte løfter, løgne, manipulationer og mange sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

“Han drikker bare lidt for meget men alkoholiker det er han ikke,”
“Så slemt er det ikke, men jeg vil skilles, fordi han drikker”
“Børnene er flove og han er lige blevet fyret, men det er ikke så slemt med ham, for han drikker kun øl”
“Vennerne trækker sig og nu kan jeg ikke mere”
“Men det er ikke så slemt med min mand, for han drikker ikke når han kører bil”

Hvad gør jeg nu? Du ringer gratis og uforpligtende på vores døgntelefon 7026 1224!

Her har du mulighed for at træne, tage solarium, spille bordtennis og fiske, hvor du og dine besøgende med garanti kan fange ørreder. Vi har de absolut smukkeste omgivelser og vi har totalrenoveret centeret inden for de sidste 2 år.

Behandling der virker! Ca. 80% af dem der kommer i behandling på Møllen forbliver ædru.