Vi bryder den nedadgående kurve gennem behandling efter Minnesotamodellen

Ring Anonymt
Døgntelefon

Alkohol afvænning, Alkoholbehandling og Alkoholrådgivning i Odense

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende alkohol problem eller at en af dine nærmeste har behov for hjælp til at komme ud af sin alkoholafhængighed, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224. 

Vi har vores erfarne alkoholrådgivere, der også dækker Odense som kan komme ud til dig og få en snak om, hvordan du bliver hjulpet i netop din situation.

Det kan være både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en Alkoholbehandling Odense konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkohol afvænning.

Hvis du er pårørende til en person, du mener bør komme i alkoholafvænning, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenteret. 

Vi kan give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkohol afvænning.

Det kan være vanskeligt, hvilken form for alkohol afvænning du skal vælge, det er en jungle at finde ud af. 

Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i: Alkohol, piller, kokain, heroin, narkomani, ludomani, købemani og meget mere, hvor er lige specialet! Pas på med disse blandede tilbud!

Læs mere her: om alkoholafvænning

Se Dorte og Niels´s fortælling

Valg af alkohol afvænning kan være vanskeligt, det er faktisk en jungle at finde ud af. Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige. Nogle påstår at de er specialister i: alkohol, piller, kokain, heroin, narkomani, ludomani, købemani og meget mere, men hvor er så lige specialet? Pas på med disse blandede tilbud!

Til virksomheder og arbejdsgivere

Såfremt du er leder eller ansat i en virksomhed, hvor der er en medarbejder der har behov for alkohol behandling, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an. Vi hjælper gerne med gode råd og forestår gerne en intervention. En intervention er en samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit misbrug samt orienteret om den forestående alkoholbehandling.

Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkohol politik på arbejdspladsen, skattefri finansiering af alkohol behandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, m.m.

Læs mere her

Alkohol afvænning efter Minnesota modellen

Vi tager udgangspunkt i Minnesota modellen. Programmet tager udgangspunkt i AA programmet, som er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere, der siden 1930´erne har hjulpet hundredetusindvis af alkoholikere verden over!

Alkoholisme

Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som forhøjet blodtryk, depression, ulykker, hjertekarsygdomme, osv. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral, hvor psykolog og afgiftning samt Antabus forsøges uden varige resultater. Depression er ofte en følge af alkoholisme. Brudte løfter, manipulationer, løgne og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børnene i familien.

Vores personale

Alle behandlere på Behandlingscenter Møllen er selv tidligere alkoholikere. Behandlingscentret har læger tilknyttet som i samråd med dig og din behandler tilrettelægges din alkohol behandling. Behandlingscenter Møllen er Danmarks førende behandlingscenter inden for alkoholafvænning. Ca. 80 % af dem som gennemfører en alkoholbehandling hos os forbliver ædru efter 1 år. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra både virksomheder og private.

Se personaleoversigt